KOMPLET SE SPLAČA

Čistilna naprava 
+
SISTEM za uporabo deževnice

Čistilna naprava in sistem za zbiranje in uporabo deževnice

Sprehodite se skozi galerijo fotografij različnih situacij. Želimo vam dokazati, da se splača vse sisteme, ki jih zakopljemo pod zemljo, reševati v paketu in naročiti takšne, ki delujejo zanesljivo. Na podjetje Armex Armature pa le naslovite vprašanje, zakaj vam priporočajo vgradnjo povoznih rezervoarjev.

     

Katalog Armex Armature

Preistajte nač celoten katalog produktov – čistilne naprave, zbiranje in uporaba deževnice, ponikalni sistemi, retencija, lovilci olj in maščob …

Vprašanja in odgovori glede akcije

Vidim, da dajete 30 % popusta na čistilne naprave in 33 % na Sisteme za deževnico. Če pa se odločim za komplet lahko računam še na dodaten popust?

Seveda. Smisel te akcije je, da vas za odločitev za nakup pri enem dobavitelju še nagradimo – poleg prihranka časa in živcev vam bomo ob naročilu kompleta priznali še dodaten popust. Pokličite nas na telefonsko številko 051 652 192 ali na 01 786 92 71, povejte svoje želje in pričakovanja in na podlagi tega vam bomo določili še dodatni popust.

Ne vemo, kako bi določili kapacitete (velikost) čistilne naprave in rezervoarja za zbiranje deževnice?

Najenostavnejše boste za primerno kapaciteto izvedeli tako, da boste poklicali naše strokovnjake na telefonsko številko 051 652 192 ali na 01 786 92 71 in jim opisali vašo situacijo in svetovali vam bodo optimalne velikosti.

V tem trenutku potrebujem le rezervoar za deževnico. Lahko vseeno računam na kakšno akcijsko ceno?

Seveda. Za vse, ki želite varčevati s pitno vodo in prihraniti, vam bomo z veseljem primaknili dodaten popust za dobavo rezervoarja z vsemi potrebščinami.

Na katere parametre moram paziti pri izbiri čistilne naprave?

Za lažje razumevanje posameznih karakteristik različnih čistilnih naprav smo pripravili 11 nasvetov za izbiro. Vsaka od teh postavk prinaša zelo pomembno sporočilo.

Za kaj vse lahko uporabimo zbrano deževnico?

Če bi za splakovanje stranišč, pranje perila, zalivanje vrta in pranje avtomobilov uporabljali deževnico, bi prihranili do 50 odstotkov pitne vode. Ker z rabo deževnice zmanjšamo porabo pitne vode, nam bo hvaležna denarnica, pa tudi pralni in pomivalni stroj, saj ob rabi deževnice v omenjenih napravah ne nastaja vodni kamen, hkrati pa prihranimo še pri porabi čistilnega sredstva oziroma pralnega praška. Deževnica je nadvse primerna za zalivanje vrta oziroma rastlin (celo bolj kot pitna voda, ki vsebuje težke kovine). 

Omenjate nemško podjetje graf - lahko kaj več poveste o tem podjetju?

Če še ne poznate nemškega podjetja Graf, vas vabimo, da na teh straneh preverite vse nagrade za inovativnost in dizajn, ki so jih temu podjetje namenile nemške in svetovne institucije. Podjetje Graf je v svoji zgodovini prijavilo in zaščitilo več kot 200 patentov na svojem področju delovanja.

KJE si lahko kaj več preberem o čistilni napravi one2clean?

Pri razvoju te čistilne naprave so inženirji v nemškem razvojnem centru podjetja Graf res odlično opravili svojo domačo nalogo. Največ si lahko o tej čistilni napravi preberete na tej spletni strani, nekaj več tehničnih informacij pa je na voljo tudi na spletni strani podjetja Armex Armature.

Zanimajo me različice rezervoarjev za zbiranje deževnice in njihove prednosti.

Ko smo že pri zbiralnikih – namenite več pozornosti realnim potrebam. Poleg tega velja imeti v mislih, da »prevelika rezerva« ni najbolj modra odločitev, saj se mora voda v zbiralniku menjati, sicer se »postara«, zato naj zbiralnik ne bo prevelik. Nekaj najbolj tipičnih rezervoarjev je opisanih na tej povezavi.

Imate vprašanje?

Vprašajte nas, karkoli si želite. Lahko nas tudi pokličete na telefonsko številko  01 786 92 71 oziroma 051 652 192 oziroma nam pišete na e-naslov info@armex-armature.si.

New Field

Obdelava osebnih podatkov

Armex armature d.o.o., Ljubljanska cesta 66, 1295 Ivančna Gorica

info@armex-armature.si

www.cistilnenaprave-dezevnica.si